-
-
Facundo Exquisito 23y 0,7l 40%
4333KčMaestro de Ron z Bacardi si s tímhle blendem důkladně pohrál. Prémiový rum Facundo Exquisito 23y 40% je směsí rumů starých 7 až 23 let. Šup na to
-
Facundo Paraiso 23y 0,7l 40%
9666KčExtra prémiový rum, který dozrával v sudech po koňaku XO. Dopřejte si exkluzivní Facundo Paraiso 23y 40% namíchaný z tajných zásob rodiny Bacardi
-
-
Ophyum 23y 0,7l 40%
1799KčKubánské rumy Ophyum vznikají v palírně Oliver & Oliver. Jde o moderní rumy se sladší chutí, které se vyznačují tóny tropického ovoce. Vznikají jako blendy ušlechtilých rumů, které zrají v sudech z amerického i francouzského dubu, kde získávají vyváženou chuť spojující sílu s jemností. Nejstarší edice Ophyum 23 tmavě rubínové barvy v sudech zraje až 23 let. Aroma: omamná vůně kandovaného ovoce, čerstvě vylisované šťávy z cukrové třtiny a pečených fíků. Chuť: lehce ostřejší, plná. Závěr: suchý, se stopou dubového dřeva.
-
Presidente Marti 23y 0,7l 40%
1199KčŘada rumů Presidente byla vytvořena na počest kubánského revolucionáře Josého Martí. Za značkou stojí výrobce Oliver & Oliver, rodinná společnost, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Rumy Presidente zrají v amerických a francouzských sudech, ve kterých získávají výraznou chuť, a dozrávají v silně vypálených sudech po sherry, kde jsou doplněny o příjemně nasládlé tóny rozinek a lehce kouřový závěr. Presidente 23 se skládá z rumů, které zrály až 23 let v sudech po bourbonu a následně dozrávaly v silně vypálených sudech po sherry Pedro Ximénez. Aroma: výrazně zemité a kořeněné, postupně přechází v tóny medu, vanilky, tmavého karamelu a rozinek. Chuť: sladká, bohatá a hřejivá, zprvu s tóny dřeva a doutníkového kouře, které přechází v jemné tóny medu, vanilky, karamelu a kakaa. Závěr: rozinky.
-
-
Quorhum 23y 0,7l 40%
1299KčQuorhum je ultraprémiový rum od výrobce Oliver & Oliver, rodinné společnosti, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Za chutí rumů Quorhum stojí Nancy Gancia de Blanck, manželka současného majitele značky, kterým je Pedro Ramón López Oliver. Jde o ušlechtilý blend rumů, které zrají až 23 let systémem solera. Rum dozrával v sudech z francouzského dubu, a díky tomu má plnou, jemnou chuť. Aroma: lehce kořeněné, s tóny rozinek a karamelu. Chuť: plná, bohatá, jemná, s tóny mandlí, medu a zralých meruněk Závěr: delikátně kořeněný.
-
Ron Zacapa Centenario 23y 0,35l 40%
800KčVlajková loď mezi rumy. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější master blenderky, paní Loreny Vásquez. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa uveden do Síně slávy této prestižní světové soutěže a stal se tak neoficiálním etalonem pro superprémiové rumy. Menší láhev o obsahu 350 ml, dodávána bez tuby.
-
Ron Zacapa Centenario 23y 0,7l 40%
1400KčVlajková loď mezi rumy, skutečný trendsetter. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější Master Blenderky, paní Loreny Vasquez. Během zrání je Zacapa postupně uložena do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po oloroso sherry a po sherry Pedro Ximénez. V průběhu zrání je blendována se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6–23 let. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa Centenario v roce 2002 uveden do Síně slávy této prestižní soutěže a stal se tak neoficiálním měřítkem kvality pro superprémiové rumy.
-
Ron Zacapa Centenario 23y 0,7l 40% + 2x sklo GB
1699KčMnohými považován za nejlepší rum na světě. Dopřejte si prvotřídní Ron Zacapa Centenario 23y v luxusní dárkové sadě se 2 skleničkami.
-
Ron Zacapa Centenario 23y 1l 40%
1590KčVlajková loď mezi rumy, skutečný trendsetter. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější Master Blenderky, paní Loreny Vasquez. Během zrání je Zacapa postupně uložena do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po oloroso sherry a po sherry Pedro Ximénez. V průběhu zrání je blendována se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6–23 let. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa Centenario v roce 2002 uveden do Síně slávy této prestižní soutěže a stal se tak neoficiálním měřítkem kvality pro superprémiové rumy.
End of content
End of content