Dárková kartička s Vaším věnováním

40 

Katalogové číslo: 4c719b48baec Kategorie: , Štítek:
Značka: Sklenice

Popis

Chcete přidat k nákupu kartičku s Vaším věnováním? Nabízíme možnost vepsat vzkaz o délce cca 90 znaků. Požadovaný text napište do okénka, které se otevře po zakliknutí služby. Váš text bude vytištěn na dárkovou kartičku. Nápady na text Vašeho věnování můžete čerpat z několika typů našich dárkových kartiček. Pokud preferujete vánoční motiv dárkové kartičky, napište nám info do poznámky.
Pokud neuvedete Váš text do poznámky v posledním kroku objednávky, obdržíte dárkovou kartičku bez textu (bez věnování). Poté můžete Vaše věnování dopsat vlastní rukou v pohodlí domova.

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!

Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.

Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.

Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Časté otázky

Cena za Dárková kartička s Vaším věnováním je 40 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Dárková kartička s Vaším věnováním si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 4c719b48baec.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Nezařazené - Podobné produkty: Armagnac Chabot – různé ročníky Zvolte si ročník: 1970, Armagnac Delord – různé ročníky Zvolte si ročník: 1979, Čokoládové hruštičky Williams 100 g, Armagnac Delord – různé ročníky Zvolte si ročník: 1950

Sklenice - Podobné produkty: Glencairn Glass Sklenice na whisky 190 ml, Amber Glass Tulip Amber G101 luxusní sklenice na whisky 150 ml, Amber Glass luxusní sklenice na whisky G100 Tulip Clear 150 ml, Sklenička Bormioli – rum 17 cl