Bílý rum Takamaka se vyrábí se trojitou destilací šťávy získané přímo ze seychelské cukrové třtiny. Následně je smíchán s trochou místního kreolského rumu a zředěn horskou ostrovní vodou.
Blend rumů destilovaných v měděném destilačním kotlíků "pot still" a kolonovou destilací. Rum zrál 60 dnů v sudech po burbunu a sudech z francouzského dubu. Plné tělo a sladkou chuť s odstíny vanilky získal macerací...
Základ tohoto jedinečného rumu tvoří tradiční seychelský třtinový rum, který zrál v nových sudech z novém francouzském dubu. Poté se mísí s tříletým ex-bourbon melasovým rumem a 8letým melasovým rumem z palírny Foursquare.
Rum je...
V této lahvi se pojí "pot still" destilovaný rum z cukrové třtiny, který zrál v sudech po portském víně s rumem destilovaným v koloně, který zrál tři roky v sudech po burbonu. V závěu spolu...
Velmi zajímavý rum řady Takamaka, vyráběný na Seychelách.
Jedná se o kombinaci rumů z kotlíkové a kolonové destilace, které byly vylisovány s jemnými částmi dubového dřeva ze sudů po bourbonu, což živému rumu dodává jemný...
Rum je macarovaný výběrem lokálních koření. Mistr rumu Steve strávil mnoho hodin cestami po ostrovec Mahé, Praslin a La Digue až našel tu správnou kombinaci chutí koření od lokálních pěstitelů. Následně byl rum vylisován s...