Přemrzlé sušené trnky zalité čistou borovičkou se macerují 12 měsíců. Poté se „hmota“ vylisuje a dá ještě na rok do sudu. A skvělý likér je na světě. Likér plný aroma a chutě sušených přemrzlých trnek...
Žádná z ingrediencí použitá pro výrobu Turmutu nebyla dál než 40 kroků od budovy palírny LANDCRAFT. Vinná réva a 7 druhů pelyňků – vše z naší zahrady. Bylinný extrakt a čerstvě vylisovaný mošt zrály společně v...
Lemorton 10 Y.O. je prémiový calvados, který se oproti standardní výrobě (pouze z drti moštových jablek) vyrábí také z hrušek, konkrétně ze 70% z jablek a z 30% z hrušek. Je dvakrát destilovaný a zraje...
Mírně sladký, lehký, smetanově krémový likér s nádherným jahodovým aroma, jehož základem je vynikající tequila. Chutná trošku jako lahodná jahodová zmrzlina. Nejlépe chuť tohoto vychlazeného delikátního likéru vynikne ve sklenici s ledem. Informace o alergenech. Expres po...
Maple Liqueur Canadian X.O. patří do zvláštní a jedinečné rodiny whiskových likérů a je unikátní směsí čistého přírodního javorového sirupu a jemné Kanadské whisky. Pouze ten nejlepší javorový sirup z provincie Quebec se smí použít ke...
Mascaro Premium Orange Liguere je prémiový pomerančový likér, který je vyráběn od roku 1946 podle speciální receptury zakladatele destilerie Narcico Mascaró z přírodní kůry několika druhů pomerančů. Výsledkem je krystalicky čirý destilát s delikátní svěží...
Medelix elixír je aperitiv na bázi medoviny a unikátní směsi bylinek a koření. Jedinečné hořkosladké chuti s ovocnými tóny medovinyje dosaženo díky originálnímu receptu, který je výsledkem dlouhého experimentování a zkoušení jednotlivých složek. Velmi zajímavé...
Meruňkovka je výjimečný destilát vyrobený z meruněk odrůdy Velkopavlovická. Zrál 7 měsíců v jemně barikovaném dubovém sudu, ve kterém předtím odpočívala Hustopečská mandlovka. Právě díky ní má tato meruňkovice hořkosladké mandlové aroma a lehce koňakové tóny. Limitovaná...
Ouzo je tradiční řecký anýzový destilát. Vyrábí se redestilací pálenky z vinných matolin a následnou macerací hvězdicového anýzu, fenyklu a dalších koření. Výsledný produkt je po krátkodobém „uležení“, jehož cílem je spojit všechny chuťové tóny...
Jablečný destilát zrající v dubových sudech po dobu pěti let, které mu propůjčily elegantní charakter a tradiční aroma. Jantarová barva s jemnými odlesky. Elegantní, ovocná a teplá vůně s aroma sušených jablek, sušených meruněk a...
Poděbradská samička je hořkosladký likér inspirovaný recepturou hraběte Hohenlohe z konce 19. století. Je vyroben ze 42 bylin, hlavní roli zde hrají jalovec, pelyněk, kmín a zeměžluč. Chuť je delikátně vyvážená, nejlépe si ji vychutnáte při...
Pommeau de Normandie Dupont je vyvážená kombinace Calvadosu a jablečného džusu. Podává se jako osvěžující aperitiv nebo k dezertům. Láhev je balena v papírovém kartonku.Informace o alergenech. Expres po Praze V případě objednání do 12. hodiny...
Základem pro výrobu Poněšické kontušovky není líh! Je jím zápara z ječmene z nedalekého pivovaru Hluboká. V tomto sladovém destilátu se následně macerují čtyři druhy koření. Včetně místního kmínu. Na lehké doslazení je použit med...
Provokatér je klasický London dry gin. Cílem bylo vytvořit univerzální gin, který bude možné použít do nejrůznějších koktejlů. Proto se vyrobil vyvážený gin pouze o 4 bylinkách. Provokatér vyniká vyváženým poměrem chutí, žádná nepřebíjí jinou,...
Základem ořechového likéru, pro mnohé známý jako ořechovka je úspěšná vínovice, která pravidelně sbírá mnoho ocenění na tuzemských i zahraničních soutěžích destilátů. Právě díky ní je likér velmi jemný. Má plnou ořechovou chuť, kterou podtrhuje...
Pastis Ricard je anýzový likér, vynalezený v roce 1932 francouzským podnikatelem Paulem Ricardem. V chuti je suchý, lahodný a květinový, ale také silný. Dnes je ve světě anýzovým likérem číslo jedna. V plném receptu na...