Popis
Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Mangaro Lait Criollo 50%, mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Mangaro“ na Madagaskaru. Jemňoučká, krémová, hladká čokoláda. Ucítíme tóny karamelu, tropického ovoce, medu a rozinek. Plantáž Mangaro se nachází v údolí řeky Sambirano na severo-západě Madagaskaru a pěstuje vysoce aromatické kakaové boby variety Criollo.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
zlatá medaile – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
bronzová medaile – Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Milk Chocolate Bar“
Výjimečná kvalita surovin:
Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny, “) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:
pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
třtinový cukr místo cukru řepného,
přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.
a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), nerafinovaný třtinový cukr, plnotučné práškové mléko, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků a gluten.
Časté otázky
V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?
Čokoláda - Podobné produkty: Čokoláda Michel Cluizel Plantation Vila Gracinda 73%, 70g, Čokoláda Michel Cluizel Plantation Los Ancones 73% Bio, 70g, Čokoláda Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75%, 70g, Čokoláda Michel Cluizel Plantation Mangaro 71%, 70g